Logo webu Movie-Studio.CZ Movie-Studio.CZ
×

Důležité novinky na váš e-mail

Vyplňte svůj e-mail, klikněte na ODEBÍRAT a nechte si posílat novinky, užitečné informace, rady a speciální nabídky rovnou na váš e-mail. Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.

Informace rozesílá maximálně 2x za měsíc provozovatel těchto stránek, firma ERPEA s.r.o. Vaši e-mailovou adresu s nikým nesdílíme. Můžeme ji však propojit s dalšími údaji o vás, např. s vašimi objednávkami apod. Přečtěte si, jak vaše údaje chráníme a zpracováváme.

Jog shuttle ovladač ShuttlePRO V2 od Contour Design
Má smysl přejít na profesionální VEGAS PRO? V čem je lepší a jaká je cena pro majitele jakéhokoli MOVIE STUDIO čtěte zde >>

Contour Design ShuttlePRO V2

Šikovný pomocník pro práci (nejen) v MOVIE STUDIO

Zjednoduší vám práci s často používanými programy

Programovatelný kruhový ovladač jog & shuttle od Contour Design - Shuttle PRO V2 - zrychlí a ulehčí vaši práci při ovládaní programu Magix MOVIE STUDIO (dříve Sony Movie Studio) a dalších video aplikací jako VEGAS Pro a mnoha dalších. Ale nejen práce s videem, Shuttle PRO V2 využijete také při stříhání zvuku, zpracování fotografií, v grafickém designu a dalších programech, včetně kancelářských aplikací jako Word, Excel, Outlook atd.

CAVS controler ShuttlePRO V2 od Contour Design

Výhody

  • 15 programovatelných tlačítek
  • Kovové kolečko se setrvačností
  • Několik konfigurací pro každou aplikaci
  • Kompatibilní s Windows i Mac OS
  • Funguje prakticky s jakoukoli počítačovou aplikací

ShuttlePRO V2 připojíte k počítači přes USB.

Pohodlnou práci umožňuje moderní design s nízkým profilem.

Jog shuttle ovladač ShuttlePRO V2 od Contour Design

ShuttlePRO V2 ušetří váš drahocenný čas

Odpružené vnější jog kolečko se setrvačností a vnitřní kovové shuttle kolečko umožňují obojí, různě rychlý scrubbing timeline i přesnou navigaci v časové ose po jednotlivých krocích. Proto rychle a efektivně najdete přesně to správné místo, které chcete editovat.

CAVS controler ShuttlePRO V2 od Contour Design

Nastavení jsou plně přizpůsobitelná

Ovládací software (driver) k Shuttle PRO V2 již obsahuje přednastavené klávesové zkratky k více než 100 nejpopulárnějším softwarovým programům na trhu. Navíc je každá klávesová zkratka ke každému programu plně přizpůsobitelná, takže svou „horkou“ klávesu si můžete zvolit podle libosti. Abyste ušetřili ještě více času, můžete dokonce přiřadit více úkonů (makro) k jedinému tlačítku!

Shuttle PRO V2 umí rozeznat program

Ovládací software (driver) k Shuttle PRO V2 umí detekovat, která aplikace je právě aktivní, a podle toho se automaticky přepne do příslušného profilu klávesových zkratek. Toto je skvělá funkce, pokud musíte pracovat s několika aplikacemi současně.

KOUPIT U ČESKÉHO ZASTOUPENÍ

Odkaz k výrobci na manuál, přednastavení aplikací a nejnovější driver.